Projecten

Aangezien onze werkzaamheden vrij breed zijn, zullen we hier regelmatig diverse projecten plaatsen, zodat u een beter beeld krijgt van onze werkzaamheden. Zo kunt u zien wat wij ook voor u kunnen betekenen.

Onderhoud Delizia

Deze Delizia hebben we in het najaar uit het water gehaald en van de winter helemaal opnieuw gespoten in 2 componenten aflaksysteem. Tevens is het onderwaterschip behandeld, zo kan ze er weer een tijd tegenaan. Daarna is zij dit voorjaar weer te water gelaten. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Klein schadeherstel

Ook voor een kleine reparatie of schadeherstel kunt u bij ons terecht. Dit speedbootje had schade aan de boeg. Door middel van plaatselijk bijspuiten is dit onzichtbaar hersteld. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Interieurfolie aanrecht

Bij MSY kunt u ook terecht voor het verfraaien van uw interieur. Wij werken samen met specialisten op het gebied van interieur en exterieur wrappen van boten. Dit is een goede, snelle en duurzame manier voor het opknappen van uw boot. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Motorcruiser Catharina M

De Catharina kwam binnen voor een winterstalling en groot onderhoud aan het verfsysteem op de romp. Deze lak was verouderd/verweerd. Tevens is het onderwaterschip behandeld met antifouling. De cabriokap hebben wij speciaal gereinigd en geïmpregneerd. Zo is de kap weer fris en vuilafstotend. Vraag naar de mogelijkheden hiervoor.

Project Philia

Deze polyester boot Philia hebben we onderworpen aan een metamorfose. Na eerst diverse reparaties te hebben verricht is deze boot compleet opnieuw gelakt, incl. kajuit en het dek. Het onderwaterschip is opnieuw voorzien met antifouling.

Project Eljolin

Bij deze boot hebben wij de schroefas-installaties gereviseerd en het systeem omgebouwd van stopbuspakking naar Volvo Penta Seales. Op de schroefaskokers is een extra leiding aangebracht voor optimale smering met water. De watergesmeerde schroefassen krijgen zo ruim voldoende water. Daarna zijn de schroeven volledig uitgebalanceerd zodat deze weer trillingsvrij draaien.

Binnenvaart

Al jaren werken wij ook voor de binnenvaart. Hier kunnen we veel voor betekenen. Onze werkzaamheden zijn vrij breed. Van motorische werkzaamheden, pompen, airco’s, dieptemeters enz. tot het vervaardigen van constructies. Wij denken graag met u mee voor oplossingen in maatwerk. Bij deze boot hebben we een nieuwe airco gemonteerd, een nieuw ovalen raam in de roef geplaatst en een nieuwe huiddoorvoer ten behoeve van de uitlaat gemaakt.

Buitenstalling / verwarmde geïsoleerde werkplaats en winkel

Wij beschikken over eigen jukken en hebben verschillende opties: Op een afgesloten buitenterrein In een geïsoleerde ruimte met verharde vloeren Stalling van uw boot op een eigen trailer is ook mogelijk Tevens hebben wij een aparte onderhoudsruimte waarin gewerkt kan worden. Bij lage temperaturen is deze ruimte verwarmd. In onze winkel hebben we diverse onderhoudsmaterialen en scheepsbenodigdheden.

Antifouling

Dit onderwaterschip is voorzien van een nieuw systeem. De oude antifouling is er afgekrabt en daarna weer een nieuw onderwatersysteem aangebracht.

Schadeherstel en opknappen van onderwaterschip

Het onderwaterschip is gestraald met water en grof zand. Daarna voorzien van 5 lagen epoxyprimer en twee lagen antifouling. Doordat de oude antifouling en tussenlagen loskwamen van de gelcoat is dit systeem geheel opnieuw aangebracht. Dit onderwaterschip is weer zo strak als bij een nieuw schip! Door deze behandeling kan het er weer jaren tegen! Na een vervelende aanvaring is de romp hersteld en opnieuw gelakt in een 2 componenten systeem. Het dek is voorzien van een nieuwe laag antislipverf. De oude scheepsdiesel is vervangen door een nieuwe. Ook de navigatieapparatuur is vernieuwd. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor het stralen van uw schip. Onze techniek geeft de mogelijkheid om per laag te kunnen verwijderen.

Reparatie schip

Het onderwaterschip is machinaal gepeld. Osmose is hiermee verleden tijd. In deze fase is het onderwaterschip aan het drogen. Na droging wordt het onderwaterschip voorzien van een nieuw 2 componenten verfsysteem met antifouling. De romp en het vrijboord zijn geheel gerepareerd. Aanvaringschades en barsten in het polyester zijn gerepareerd met polyester en glasmatten. Het geheel is strak gezet met epoxyplamuur en nu voorzien van 3 lagen epoxyprimer. Wij kunnen epoxyprimer aanbrengen bij benadering in de kleur van de aflak. Dit bevordert de dekking bij aflakken en maken de eerste onverhoopte krasjes minder zichtbaar. Het teakhout in de kuip is deels vernieuwd en hersteld. Om het geheel compleet te maken is de striping en benaming opnieuw aangebracht.

Polijsten

Klaar voor de zomer na polijsten van de romp en het behandelen van het onderwaterschip. Op de neus van de romp is een aanvaringsschade onzichtbaar bijgespoten.